Ønsker du å bli medlem i foreningen Fullriggeren Najaden?

I så fall er du med og støtter restaureringen av Norges tredje fullrigger som har sin faste plass på Isegran i Fredrikstad. Vi trenger all støtte og hjelp vi kan få, både gjennom støttemedlemsskap og villige hender.

HVA DU FÅR

Du vil få rabatter på arrangement og leie av skuta, du vil få direkte informasjon om hva som skjer på mail og sms om du vil. Først og fremst blir du med i en hyggelig og sosial gjeng med ildsjeler som vil bevare den maritime kulturaven vår.

PRIS

Den årlige prisen er kr 250 for enkeltmedlemmer og kr 500,- for familier. (Våre venner i Halmstad, byen Najden kommer fra, vil få en egen grupperabatt ved henvendelse til oss dersom dere er 5 personer eller mer som melder dere inn samtidig.)

INNMELDING

Vi jobber for tiden med å innføre et eget medlemssystem som skal gjøre det enklere for deg å melde deg inn og å kommunisere med oss, få informasjon osv. Inntil det er på plass, ber vi deg om å sende oss en mail eller sms for å bestille medlemsskap.

Send en SMS til 2380 med teksten støttemedlem, så mottar du en faktura.

Send evt en mail med fullt navn og epostadresse til fredrik@sermedia.no ! Pengene kan også overføres manuelt til konto 1506 0989130, men husk å oppgi navn og epost.